Valborg

Hoffmaestro igår var grymma :D idag har jag varit sjukt sliten men det är ju Valborg så lite kul ska man väl få ha ikväll också ;) ska snart iväg på äventyr..

Hoppas ni får en kul kväll!

Ciao

Fredag och Hoffmaestro!

Äntligen är det fredag,sole skiner,jag är på bra humör och ikväll är det dags för Hoffmaestro live på Blue moon bar,jag har hört att dom är grymma live så det kan ju inte bli annat än bra :) men först ut å steka i soolen :D



Gimme more..

Snacka om att man blir sugen på att köpa massa söta klänningar nu när sommaren snart är här:)

Underbar dag i solen..

Åh vilket underbart väder vi har haft idag..jag och en kompis bestämde oss för att styra upp en picknick vid vattnet..köpte med oss thaimat och satt och njöt ett tag..sen gick vi till en uteservering och åt glass till efterrätt..sämre kunde man ju ha det :D

Svar..

Eftersom jag fick några frågor om hur lång jag är och vilken storlek jag har på klänningen så kan jag svara på det:Jag är 164 cm lång och har storlek XS/S på klänningen :)

Nya klänningen från Nelly på..

Uj vilken snabb leverans..beställde klänningen igår och redan idag kom den,det gillas :) den var hur söt som helst iallafall,det blir en keeper! kanske lite stor över bysten men det kan jag ta ;)


Hemklickat från Nelly

Kunde inte låta bli..lite rädd att den ska vara för stor bara,men det återstår att se :)


Virkad bikini

Hur underbar är inte den här bikinin från emmaclothing, den skulle jag inte tacka nej till :)


Seize the day

Nu har jag gjort ännu en t-shirt i tävlingen på universalpixel..gå gärna in och rösta på den HÄR genom att trycka på "gilla" :)


Sommartider hejhej

Underbart vääder ! :D



Honey 2

Åh..jag måste bara se den här filmen,älskade första filmen med jessica alba..i denna ska audrina från the hills medverka..undra när den har premiär i Sverige..nån som vet?

Glass!!

Åh vad jag är sugen på glass nu när sommaren börjar närma sig! :) har suttit och tittar på triumfglass hemsida..finns så mycket gott :)


Helgens fest och halsont

Nu har jag varit dålig på att blogga..igen! ni får säga till mig ;) hehe..I lördags blev det alltså fest..vi hamnade som vanligt på BMB där Färjestad hade gulsfest för tredje dagen i rad..haha,galen kväll! jag dansade nonstop i två timmar,fick skumpa över hela mig och hade grymt kul :) men nu har jag åkt på världens halsont,hostar hela tiden :/ vill bli frisk NU!


Sterner blir dränkt i skumpa

Avklätt på baren :O

Klänningen med stort K

Åh..ge mig den! varför ska man alltid vara ute så sent..nu är den ju typ slutsåld :/ buhuuu..


Spotifys nya skitregler!

Vafan..har ni hört om spotifyns nya regler för dom som har gratis abonnemanget..man får bara lyssna p musik 10 timmar i månaden och en låt får bara spelas högst 5 gånger! alltså vafan..allt för att man ska betala! suck..aja..tur det finns youtube iaf :)

SM-guld?

Idag har Färjestad chansen att ta sm-guld..vi funderar på att gå ut om dom gör det..det lär ju vara riktigt bra drag isåfall :) får bli en grogg per mål för fbk och ett glas vatten för varje mål som skellefteå gör :p egentligen ogillar jag fbk starkt,gåller ju på Brynäs egentligen men men, bor man i karlstad och ahr kompisar som håller på fbk så får man väl offra sig ;)


Glöm inte att rösta!

På min t-shirt :) detta gör ni genom att trycka på "gilla" HÄR

Lion Man

Hur jävla coolt är inte det här då?

Jeans från Bikbok

Klicka HÄR för att komma till auktionen!

Victorias secret summer love


Träffade Takida på dansgolvet..

..i lördags..haha ;) va ju bara tvungen att ta en bild också :)


En bild från lördagens party


Girls girls girls ;)

Skaffat linser!

Just det..jag har ju glömt att berätta att jag har skaffat linser nu..sjukt ovant till en början men nu har jag haft dom i en vecka så jag börjar vänja mig :) vad tycks?



det bästa är att man kan ha solbriller ute ;) hehe

Friday I´m in love

Nu har det dragit igång en ny t-shirt tävling..gå gärna in och rösta på min design HÄR ! :)


Uteservering!

Igår var det helt underbart väder! man kunde till och med gå utan jacka :) så vi invgide årets första uteservering..hur gött som helst :D

T-shirt tävling

Haha..jag gjorde en rätt oseriös t-shirt i en t-shirt desgintävling..men gå jättegärna in och rösta på den HÄR genom att trycka "gilla" den går även att köpa för 200:- fram tills imorgon :)

RSS 2.0